dilluns, 12 de setembre del 2011

UN NOU CURS

Avui hem començat un nou curs escolar. Un curs que per a tots i totes suposarà el final d'una etapa i el començament d'una altra. Per això, cal que l'aprofitem molt per aprendre coses noves, jugar, jugar i jugar. Ben segur que aquest any serà un any molt profitós per tots i totes.

MOLT BON CURS A TOTHOM

Carme

5 comentaris:

  1. Bon curs Carme. Voldria saber quan serà la reunió de la classe i si enguany fan anglès. Es que n'Àngel ha vingut dient hello, hello boys, que chistós !!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Bones tardes. La reunió d'aula serà el proper dilluns a les 20:00h. i sí, aques curs començam anglès!!!

    Ja vos anirem informant dels avanços que faguem

    Carme

    ResponElimina
  3. Hola a tots i a totes. Som en Goro, es conco de n'Elma. Avui n'Elma ha vingut a dinar a ca nostra i m'ha dit que tenieu un blog. És molt xulo poder veure SA FEINADA que feis! Moltes gràcies per aquest blog!!!! Ho vull tornar a repetir, QUINA FEINADA!!!!

    ResponElimina
  4. HOLA GORO. SOM ELS FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES VAQUES. MOS HA AGRADAT MOLT AQUEST MISSATGE. SA VERITAT ÉS QUE FEIM MOLTA FEINA I MOS HO PASSAM MOLT BÉ, COM DIUEN N'ALBA I NA MIREIA, MOS HO PASSAM BOMBA. SI VOLS, POTS SEGUIR EL NOSTRE BLOG I AIXÍ VEURÀS TOT EL QUÈ FEIM!!!

    FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES VAQUES

    ResponElimina
  5. Bon dia, fillets i filletes de sa classe de ses vaques. Som una mamà que s'ho passa molt bé mirant la feina que feis al blog. Segur que voltros, a banda de divertir-vos, també apreneu molt.
    Vos animo a que seguiu treballant així de bé i que seguiu compartint els vostres esforços amb noltros.
    Una besada ben grossa per tots voltros!

    ResponElimina